zzlnp9r8lbxjefuclg3qsvy4jvgybc

I kompassens riktning med rörlig kommunikation

Paketera dina kanaler för just er, enhetligt hela vägen igenom! Utifrån er grafiska profil, utifrån ert varumärke och er tonalitet. Never go off pist! Vale!?! Lyssna här:

Vare sig det är ett programpaket, en studiosändning eller eran youtubekanal, så ska hela paketet andas precis samma värld. Använd samma enheter, samma färger, samma typer av animationer och sätt att jobba med materialet i eran rörliga värld. Allt utifrån ert innehåll! 

Håll dig till din kompass hur mycket du än finslipar och freestylear på vägen. Jag vet att det kan vara riktigt svårt när en får feeling på vägen och taggar igång på något abstrakt och onödigt, men det kanske kan få bli ett annat experiment som du gör en annan dag. Försök hypnotisera dig själv tillbaka till din ursprungsplan och rikta in dig igen – på målet – på ditt väderstreck – i kompassens riktning.

Har du något exempel på när ni höll kompassens riktning riktigt bra? Dela det exemplet med mig så kan du få personlig feedback på ditt goda exempel och lite pepp och beröm för att boosta dig! Skriv till mig så ser vi hur du kan utveckla det hela. 

Eller läs om varför det är viktigt att jobba enkelt när det kommer till rörlig produktion. Det läser du här! 

 

Join the Community!

Get to know others wanting to make magic and take their brand into the digital age.
Our free facebook group gives you connection to likeminded creative (e)motional souls!
Get tips and free resources by joining us!

Kom igång med rörligt -
gratis checklista!

anna@annasmotionclub.com

Häng med mig in i min värld

Pin It on Pinterest

Share This