Du är… rädd och nästan förstenad!

Du vet att rörligt är riktigt hett. 🔥 Att kunna rörligt är på allas läppar. Du ser att fler och fler kollegor har kompetensen och kan lägga vantarna på de spännande, moderna och RÖRLIGA uppdragen.

Rörligt använder du…just inte alls idag. Du värjer dig från förfrågningar och förmanande blickar om att du borde ta tag i det där – hänga med lite. Du vet att du borde ta dig i kragen och flyga med in i den digitala eran, men du vågar inte släppa taget om dina gamla rutiner. Hade du gjort det för länge sen hade ju saken redan varit biff! Sjutton pinnar!

Så du känner dig frustrerad och lost. Vet inte vart du ska börja! Tänk om du försöker och det inte går vägen! Vem tror jag att jag är?

Ja du hör, det blir som en negativ spiral som leder dig bort från dina möjligheter. Bort från dina möjliga mål och drömmarnas dröm.

Låter det här bekant?

Men då vill jag säga dig att rörligt är även för dig! Rörligt är för alla! Som jag brukar säga: framtiden ligger framför dig! Du är inte rörlig än men kan bli. 👇Det finns lösningar på allt👇

Här kommer mina, Annas bästa tips på att vända den negativa spiralen och slippa din rädsla!

1. Säg det högt – jag ska lära mig rörligt!

Säg det till tre personer runtikring dig, chefen, kollegan eller kunden. Att det är dags att inte stagnera utan utvecklas i en mer digital och rörlig riktning. I branschens riktning! Mot en roligare vardag i ditt yrke!

2. Fråga experten!

Se dig om efter en rörlig kreatör som du har förtroende för och ställ tre frågor som hittills gett dig huvudbry. Alla blir vi glada av att hjälpa varandra och peppa till nya kunskap och mod. Do it!

3. Tänk ut ett drömmål och sätt en deadline!

Uttalade mål bli till mångt och mycket verklighet. Att ha en deadline för sitt mål gör att du sätter fart! Sen så tar du det bara steg för steg. Ingen stress!

Det bästa med det här är att du har tagit det här quizzet och nu har du det i kikaren. Jag ska berätta lite mer för dig vad som är bra att tänka på efter det här och för att komma igång så smått!

💥 Kickstarta med gratis snabbkurs! 💥

🐚 Jo, lite om mig…hallojen!

Halloj halloj 👋 Mitt namn är Anna Jadvi.

Jag är animationscoach och motion designer. Jag drömmer om att alla som vill ska kunna lära sig att animera – för det är det roligaste som finns! Jag vill ge den möjligheten till fler personer och älskar att dela med mig av allt jag lärt mig inom rörligt under de senaste åren.

Efter en examen på Berghs SoC för många år sedan så har jag mestadels jobbat på marknadsavdelningar, både på privata och kommunala bolag. Jag har jobbat en hel del i kulturbranschen och mycket inom media.

Tidigare och nuvarande kunder sträcker sig från mediabranschens TV4, Aftonbladet och SVT till Kulturhuset Stadsteatern, Tekniska Museet och digitala byråer som Vast and Awesome. 🎉

Nu är jag nyfiken på att lära fler att berätta sin historia, göra skillnad och få ut sitt så viktiga budskap med rörlig kommunikation.

Vet du inte vart du ska börja? De här tre resurserna kommer ge dig en start i din rörliga kraft och ökad kunskap! 💥

1. Lär dig det rörliga språket via mitt 👉Animationslexikon 👈 Då kan du snart svänga dig med nya relevanta ord och förstår vad tugget betyder ✍️

2. Välkommen till communityn! Möt likasinnade personer som drömmer om rörliga vingar i Annas Motion Club community Få tips och trix och ställ dina frågor direkt i gruppen.

3. Boka ett 15-minuters kom igång-samtal med mig! Tror du som jag att du behöver stöd och guidning av en animationscoach! Då hörs vi på telefon ser hur jag kan hjälpa dig framåt på bästa sätt. Boka här!

P.S. Bli inte överraskad när jag dyker upp i din inbox med fler tips på hur du kan göra din förflyttning till ett rörligare arbetsliv 💌

 

Kom igång med rörligt!

Få tips, trix och inspiration i din inbox. För ett animerat arbetsliv!

Ja! Kolla din mejl!

Pin It on Pinterest