zzlnp9r8lbxjefuclg3qsvy4jvgybc

Tre anledningar att välja After Effects

jul 1, 2020 | blogg, kreativitet, programvara

Det är så roligt att det inte kan vara sant, därför väljer jag att jobba i After Effects dag ut och dag in. Men det kanske inte är en tillräcklig anledning för alla intresserade 😉

  • Vi bygger en värld!
    I After Effects kan vi bygga en scen, en show, en värld för våra tittare, besökare, läsare, medlemmar, gäster eller kunder. Det coola är också att vi på ett enkelt sätt kan linjera det med vår egen look och palett. Och kompass! Vi kan utöka vår grafiska värld i AE, fördjupa den. Med AE kan vi skapa en större bild av oss själva, visa mer av oss själva på en och samma gång, skapa atmosfär och känslolägen genom att bygga med ljud och röst, musik, voiceover och text. Vårt budskap blir starkare av den magi vi kan packetera det med och vi kan om vi vill göra allt i ett och samma program.
  • Vi använder powerprogrammet!
    Och sen så är det det mest kraftfulla animationsprogrammet hos Adobe. Låter som en reklam, men det är hel enkelt sant. Testa det! Ingår i din Adobe Creative Suite prenumeration om du har en sån.
  • Vi visar att vi är på tå och vill avancera!
    Men framför allt så hamnar vi inte efter utan ligger i framkant med After Effects som produktionsgrund. Ja precis – framkant! Ett pålitligt program, som hängt med länge, som uppdateras och utvecklas i takt med den digitala världen programmet ska presetera för. 

Ni vet hur vissa saker är som en själv, som ens egen hjärna. Samma mönster och tankegångar, ja det funkar som en själv helt enkelt. Så är det med mig och AE. Allt du någonsin kan tänkas komma på i ditt huvud kan du göra. Allt din fantasti kan fantisera ihop kan du åstadkomma. Det är som trolleri. Vi bygger illusioner. I AE blir vi alla magiker! Ain’t it magic så säg, vi can make motion today!

I AE blir vi alla KINGS and QUEENS! Du kan boka ett rådgivningssamtal med mig så berättar jag hur!

Join the Community!

Get to know others wanting to make magic and take their brand into the digital age.
Our free facebook group gives you connection to likeminded creative (e)motional souls!
Get tips and free resources by joining us!

Kom igång med rörligt -
gratis checklista!

anna@annasmotionclub.com

Häng med mig in i min värld

Pin It on Pinterest

Share This