103 Alla kan animera-elever

sep 16, 2024 | Blogg

103 KREATIVA RESOR!

Wow, vilka resor det har varit! Jag är så tacksam och stolt över att få fira att hela 103 personer har gått min kurs Alla kan animera. Varje deltagare har sin egen unika berättelse. Och för mig att vara en del av din kreativa resa, varje kreatörs utveckling, har varit en fantastisk upplevelse.

När jag startade kursen för fyra år sedan var målet att göra animation tillgängligt för alla – oavsett förkunskaper eller erfarenhet, oavsett yrke och ålder. Det handlar inte bara om teknik, utan om att våga experimentera, hitta sitt uttryck och berätta egna historier genom animation. Och nu har jag fått följa över hundra personer genom den processen! 💫 What, vad hände?

Det mest inspirerande med att hålla i den här kursen är att se dig som deltagare utvecklas och bli motion maker! AMAZING! Från de första stapplande animationerna till att skapa fullständiga projekt som verkligen andas den grafiska profilen i rörlig form, varumärket och inkluderar alla kreativa idéer som du haft under tiden.

Alla de här kreativa resorna är unika, och det gör mig så glad att kunna erbjuda en plats där kreativitet får växa. Woop woop!

För mig är det viktigt att vi inte bara lär oss nya saker, färdigheter, utan att vi också skapar ett community där vi kan stötta och inspirera varandra. Det har jag gjort med min klubb, Anna’s Motion Club, där du som kreatör kan fortsätta växa med min hjälp.

Jag tror på kraften i nätverk och samarbete, och ser fram emot att fortsätta hela hösten, och nästa år, och nästa år med dig!

Tack till dig som har varit med på den här resan – det är bara början! 🚀✨ Nu gör vi mer tillsammans. 2025 TOPPAR. Med ännu mer gemensamma kreativa former. Promise! Sätter planerna just nu!

Vad vill du göra tillsammans?

Här på min instagram kan du se exempel av vad eleverna animerat. Animationer av Alla kan animera-eleverna här!

Kolla även in exempel-videos som mina elever har gjort! ⬇️

Klicka här på att se på Kathrin Wikströms video för Piteå Energi
Klicka här för att se Karin Haglinds video för Kommunals A-Kassa

Mer Blogg

Kom igång med animation
gratis checklista!

Häng med in i min animerade värld

Pin It on Pinterest

Share This