Anna Jadvi, Motion designer

OM mig

Om Anna Jadvi  – motion designer

Vem är jag då?

Jag är Anna, animatör och motion designer och jag älskar
att lära andra skapa visuell magi! Allt började egentligen när
jag fyllde nio år och flyttade med min mamma till Sydamerika.

C
C
C

Sydamerikas energier

Vi levde i bergen och i djungeln och jag fördrev dagarna utan något att göra, utan mina egna saker eller vänner att hänga med. Där och då föddes min fantasi och kreativitet som började växa och spraka. Jag utvecklade mitt intresse för färg, form och kommunikation och utbildade mig så småningom till grafisk designer. De senaste tio åren har jag arbetat med att hjälpa företag och organisationer att få ut sina budskap och berätta sin historia. 

Åren i Panamá och Colombia har format mig som person på flera sätt. Jag såg och förstod tidigt att människor runt om i världen inte är lika priviligierade som vi som bor i Sverige. Denna erfarenhet av orättvisor har stärkt min övertygelse om kraften i kommunikation och vikten av att få genomslag med sin berättelse och historia. Jag brinner för att göra skillnad med kommunikation!

 

Anna Jadvi

 

Idag förvandlar jag den här energin till kraftfull visuell kommunikation och med mitt företag, Anna’s Motion Club, vill jag ge fler möjlighet att lära sig använda motion design.

Jag hjälper dig berätta din historia, göra skillnad och få ut ditt så viktiga budskap.

Examen från Berghs

Efter min examen i grafisk design på Berghs har jag arbetat inhouse på marknadsavdelningarna på Stockholm Stadsteater, Kulturhuset Stadsteatern och Aftonbladet. Mer redaktionellt motion design arbete har jag gjort för både TV4, SVT, Aftonbladet TV och Sportbladet.

Vill du veta hur det är att jobba med mig?

Kolla in vad elever och kunder säger om att samarbeta med mig.

Anna Jadvi
Vinnare Publishingpriset - 2020, Annas Motion Club

Vinnare av publishingpriset

Sajter som marknadsför tjänster B2B
Anna’s Motion Club
Motivering:

”För en inbjudande och tillgänglig sajt med animationer som matchar varumärket på bästa sätt.

Anna’s Motion Club – Anna Jadvi Animation och Grafisk Design AB i samarbete med AS webstudio och Blooming Business Academy.

show
case

Portfolio animation och motion design

Jag har under årens lopp gjort rörlig kommunikation och animation för företag som Aftonbladet, TV4, SVT och Kulturhuset Stadsteatern. Profilering och packetering av Mauri Hermundsson Uppdrag: Mat och Linnéa Claeson’s Giphy-brand. Animerat artistpromo material åt digitala byrån Vast & Awesome och artister som Vacation Forever och Peter, Björn och John. 

C
C
C
Sportbladet rgb

 

Sveriges ledande sportdestination Sportbladet med nyhetssändningar, studioprogram, programserier, explainergrafik, youtube-kanal och profiler. Allt det har jag fått leverera under de senaste fyra åren.

C
C
C
ANNAS MOTION CLUB UPPDRAG MAT LOGO STILL

Mauris Uppdrag: Mat

Profilering och packetering av youtube-kanelen Uppdrag: Mat. Våren 2018 skapade Mauri Hermundsson och jag tillsammans vinjetten till hans nya youtubekanal. Sedan dess har kanalen växt enormt och jag har levererat inslagsgrafik till en mängd av Mauris avsnitt. Se några exempel->

C
C
C
Screen Shot 2020 06 02 at 09.07.33

Rörlig kommunikation för externa kanaler men även husets skärmar. Teasers, trailers, bildspel och rörligt annonsmaterial för Kulturhuset Stadsteatern. 

Kom igång med animation
gratis checklista!

Häng med in i min animerade värld

Kom igång med rörligt!

Få tips, trix och inspiration i din inbox. För ett animerat arbetsliv!

Ja! Kolla din mejl!

Pin It on Pinterest