OM mig

Om Anna Jadvi  – motion designer

Vem är jag då?

Jag är Anna, animatör och motion designer och jag älskar
att lära andra skapa visuell magi! Allt började egentligen när
jag fyllde nio år och flyttade med min mamma till Sydamerika.

C
C
C

Sydamerikas energier

Vi levde i bergen och i djungeln och jag fördrev dagarna utan något att göra, utan mina egna saker eller vänner att hänga med. Där och då föddes min fantasi och kreativitet som började växa och spraka. Jag utvecklade mitt intresse för färg, form och kommunikation och utbildade mig så småningom till grafisk designer. De senaste tio åren har jag arbetat med att hjälpa företag och organisationer att få ut sina budskap och berätta sin historia. 

Åren i Panamá och Colombia har format mig som person på flera sätt. Jag såg och förstod tidigt att människor runt om i världen inte är lika priviligierade som vi som bor i Sverige. Denna erfarenhet av orättvisor har stärkt min övertygelse om kraften i kommunikation och vikten av att få genomslag med sin berättelse och historia. Jag brinner för att göra skillnad med kommunikation!

 

 

Idag förvandlar jag den här energin till kraftfull visuell kommunikation och med mitt företag, Anna’s Motion Club, vill jag ge fler möjlighet att lära sig använda motion design.

Jag hjälper dig berätta din historia, göra skillnad och få ut ditt så viktiga budskap.

Examen från Berghs

Efter min examen i grafisk design på Berghs har jag arbetat inhouse på marknadsavdelningarna på Stockholm Stadsteater, Kulturhuset Stadsteatern och Aftonbladet. Mer redaktionellt motion design arbete har jag gjort för både TV4, SVT, Aftonbladet TV och Sportbladet.

Vill du veta hur det är att jobba med mig?

Kolla in vad elever och kunder säger om att samarbeta med mig.

Kom igång med rörligt -
gratis checklista!

anna@annasmotionclub.com

Häng med mig in i min värld

Kom igång med rörligt!

Få tips, trix och inspiration i din inbox. För ett animerat arbetsliv!

Ja! Kolla din mejl!

Pin It on Pinterest