Kurser

Kurs animation och motion design

Här finns allt för dig som vill kickstarta ditt animerade arbetsliv. Intensivprogrammet Alla kan animera för dig som är nybörjare i After Effects. Medlemskap i Anna’s Motion Club för dig som redan kan basics i After Effects. Gratis kurs After Effects för dig som vill mjukstarta!

annas motion club 14 600x400 1

Gratiskurs animation – skapa logotyper

Tre steg till animerad logotyp!

Kom igång med rörligt för dig och ditt företag. En kort kurs i animation online. En minikurs som direkt tar dig första steget framåt och lär dig animera er logotyp. 25 minuter fullspäckade med mina bästa tips och råd kring hur du kan stärka ert varumärke med rörlig magi!

anna jadvi 22 2

Kurs After Effects

8 veckor intensivprogram online

Lär dig motion design på distans. I mitt åttaveckors program kickar du igång din rörliga kommunikation. Ett steg-för-steg program online, där teoretiska träningsmoduler varvas med veckovisa digitala meetups. Korta och enkla tutorials som funkar i din vardag. Jag ger dig regelbundet personlig feedback och rådgivning på just dina projekt. Blir go to personen för animation och rörligt!

anna jadvi 26

Fortsättningskurs

Spetsa din rörliga kompetens!

Vill du ta dina animationer till nya höjder? Och arbeta kontinuerligt med din rörliga kompetensutveckling. För dig som inte nöjer dig med grunden utan vill ta dig till nästa nivå och ständigt söker nya utmaningar. I Annas Motion Club får du coaching, community och utveckling 24/7 – 365 dagar om året!

Boka ett kom vidare-samtal
med mig!

Vi pratar igenom dina drömmar och behov helt förutsättningslöst, jag ringer dig på inbokad tid.

Välj knappen här nere till höger eller tryck här!

Boka ett möte, Anna´s Motion Club

Vanliga frågor om min After effects kurs?

Vad krävs för att bli animatör?

Du behöver lära dig grunderna i animation och After Effects. Sedan är det bara att leverera rörliga enheter!

Vilket är bästa animeringsprogrammet?

Adobe After Effects är det mest kraftfulla animationsprogrammet. Det är också det program som flest yrkesverksamma använder i sin arbetsvardag för att leverera rörlig kommunikation. 

Vad gör man i After Effects?

I After Effects kan du skapa de rörliga enheter du behöver för sociala medier, youtube, tv-produktioner, reklam och annonsering på digitala ytor samt evenemangs-grafik. Du kan helt enkelt leverera till alla digitala format. 

Hur mycket kostar After Effects?

Du kan har en månadsprenumeration på After Effects genom att bli kund hos Adobe. Kostnaden varierar något beroende på om du vill ha tillgång till ett eller flera Adobe-program. Du kan ladda ned en gratis trial-version av After Effects på Adobes hemsida.

Vad kostar en kurs hos Annas Motion Club?

Mitt intensivprogram och mitt medlemskap har olika prisbild. Jag gör alltid en behovsanalys för att kunna erbjuda dig min hjälp. Jag vill ju veta att jag kan göra skillnad för dig! Behovsanalysen gör vi i ett telefonsamtal. Är du redo kan du boka ditt samtal här!

Kom igång med animation
gratis checklista!

Häng med in i min animerade värld

Pin It on Pinterest