Vitsord

Referenser Anna’s Motion Club

Tack för väldigt roliga veckor. Brilliant pedagogik och mycket humor.

En kurs alla borde unna sig!

Katy Kimbell

AD/Designer Katy Kimbell Design

Annas introduktionskurs i After Effects är kul och inspirerande och ett perfekt sätt att snabbt och enkelt komma in i programmet.

Bra upplägg där man kan jobba med sina aktuella kundprojekt.

Johan Lionell

AD PCG Stockholm

Att gå Annas kurs är bland det klokaste och roligaste jag gjort!

Förutom att Anna har en energi som smittar är hon tydlig, inspirerande, motiverande och prestigelös och ser alltid till så att man kommer framåt och vidare i sin motion design-resa.

Jag kan varmt rekommendera Annas Motion Club och Alla kan animera programmet – du har ett gäng roliga, utvecklande och oerhört givande veckor framför dig!

Charlotta Nordström

AD Biskvi AB

Jag vill varmt rekommendera Alla kan animera-kursen! Det var sååå roligt och Anna är en mycket kunnig, inspirerande och peppande lärare som ger tydlig och konstruktiv feedback.

Kursupplägget är genialt, och det går att lära sig hur mycket som helst under de åtta veckorna. Även utöver lektionerna. Anna har alltid en extraövning eller tutorial till hands. Så se till att avsätta tid för kursen, gärna mer än det som står angivet.

Under kursen valde jag att arbeta med en befintlig kund som jag sedan många år gör trycksaker för. När jag efter avslutad kurs visade en presentation av det jag gjort fick jag genast rörliga uppdrag!

Sandra Torstensson

Grafisk formgivare Torstensson grafisk form AB

Jag rekommenderar Annas Motion Club till alla som är sugna på att komma över den där höga tröskeln när det gäller rörligt. Kursen är SÅ inspirerande och man får med sig många bra knep och verktyg för sitt fortsatta arbete, allt påhejad av Anna, som alltid finns där med pepp och med relevant och tydlig feedback.

Jag uppskattade särskilt att jag alltid fick snabba  svar på just de frågor som uppstod i mitt huvud. Och att ta del av mina medkursares frågor och framsteg var förstås jättebra, det blev tydligt hur det rörliga kan lyfta all slags kommunikation.

Josefin Herolf

AD / Grafisk formgivare Stockholms Stad

Bästa sättet att göra dig attraktiv på arbetsmarknaden, utöka dina kunskaper. Efter att i många år arbetat som print & digital formgivare kan jag nu lägga till rörligt till min CV tack vare Annas animeringskurs.
På bara 6 veckor har jag lärt mig grunderna i After Effects och kan nu bygga material till sociala medier och andra kanaler.

AE är ett komplext program och snabbkurser på ett par dagar fungerar ej. Annas kurs är pedagogiskt upplagd och hon finns där för snabb hjälp och feedback. Kan verkligen rekommendera Annas Motion Club! 

Madeleine Johans

Grafisk formgivare på Accedian

Lärde mig otroligt mycket. Anna är grym! Pedagogisk och peppande och hjälper en framåt. Den investering du lägger i kursen hämtar du in flera gånger om. Rekommenderar Annas program å det varmaste till den som vill och känner sig redo att kliva in i den rörliga världen. Är så glad att jag hittade dig.

Ann-Helen Rönnberg

Affärsutvecklare, Luleå Business Region

Vill du lära dig animera och skapa din egna visuella värld? Då rekommenderar jag starkt Annas motion club. Mycket bra upplägg och ledning av Anna, superbra, snabb och utvecklande feedback.
Jag är oerhört nöjd!

Stefan Mattsson

Bildproducent Aftonbladet

Anna är verkligen en lärande pärla som jag gärna rekommenderar! Jag är så nöjd med att jag anmälde mig till den 6-veckor långa digitala kursen – Alla kan animera med Anna. Klapp på min egna axel för den själv investeringen. Det har varit 6 roliga, utmanande, generösa och pedagogiska veckor 🙂

Inskolning med raketfart att ge sig in i After effects spännande värld, så mycker vi fått med oss… och fortsättning följer… så kul!

Peter Syrjänen

Peter Syrjänen Grafisk Formgivning

Om du har haft svårt att förstå dig på After Effects och fått totalt hjärnsläpp av att försöka lära dig på egen hand – då ska du hoppa på Annas animationståg. Bästa beslutet jag tagit på länge!

Marja Nyberg

Marja Productions

Anna är inte bara snäll och rolig – hon är också en grym designer som har lätt att anpassa sig efter uppgifterna. Hon är kreativ, konstnärlig och väldigt lätt att samarbeta med.

Mauri Hermundsson

Youtuber Uppdrag: Mat

Det var länge sedan jag har haft så roligt som under mina sex intensiva veckor med Anna.
1. Jag har aldrig lärt mig så mycket på så kort tid!
2. Jag har aldrig haft en sådan lyftande coach inom någon kategori!
3. Annas motion maker-kurs ”Alla kan animera” är den mest värdefulla investering jag har gjort!
Du som läser detta – gör som jag, gå in i den rörliga världen och bli en motion maker du också! 🌸

Carola Walter

CaWa Design

Annas kurs ger en perfekt grund för att komma igång med rörligt. Lagom svårt och lagom tidskrävande och mycket roligt!

Lisa Zachrisson

Zachrisson Grafisk Form

Anna har en förmåga att tänka ”utanför boxen” och tar egna kreativa beslut. När vi producerar Sveriges populäraste Youtubekanal ”Uppdrag: Mat” har vi valt Anna som animatör för hennes innovativa motion skills. Anna har ett modernt och ungdomligt tilltal i sin grafiska formgivning och animationer som passar utmärkt i våra produktioner.

Filip Meneses

Fotograf Aftonbladet

Vill du lära dig grunderna i After Effects på ett snabbt, roligt och pedagogiskt sätt, ska du riktiga blickarna mot Annas motion club!

Jag uppskattade verkligen utbildningen, och kan varmt rekommendera den! 

Oskar Fäldt

Fotograf/Rörlig bild

Jag har precis avslutat kursen Alla kan animera. Jag är så glad att jag kom i kontakt med Anna och anmälde mig till kursen. 

Under 8 veckor får du lära dig grunderna och mycket eller lite därtill – det är upp till dig. Anna har delat upp kursen på ett väldigt proffsigt, pedagogiskt, strukturerat och roligt sätt. Jag blev helt uppslukad och fick snabbt på mig mina nya animerings glasögon och är nu helsåld. Kursen boostade även min kreativitet, mitt självförtroende, och det gav mig en härlig investering för framtiden.

Anna är en otrolig inspiratör med en härlig energi och följer med dig på din resa in i den animerade världen. Om du tvekar, så sluta med det på en gång, kör bara! Det gjorde jag, och jag ångrar det inte en sekund.

Jag kan varmt rekommendera Annas Motion Club. 

Erika Dagerstam

Grafisk Designer

Alla kan animera är ett självklart val för grafikern som vill lära sig rörlig grafik!

Under kursens väl planerade åtta veckor  får man lära sig grunderna i After effects, för att sedan utvecklas naturligt med varje uppgift. Förkunskaper i andra Adobeprogram är en fördel, men även en nybörjare skulle snabbt känna sig hemma här.

Jag kan varmt rekommendera Annas Motion Club!

Robert Gustafsson

Marknadsförare Klima-Therm

Annas kurs gav mig den skjuts jag behövde för att komma igång och förstå grunderna i After Effects. Jag har jobbat med tryckt media i många år och kände att jag måste ”uppgradera” mig. 

Jag kan varmt rekommendera kursen! Man får en riktigt bra grund och mycket material, som man kan gå tillbaka till och repetera när det behövs. En riktigt bra investering!

Anna är otroligt peppande och pedagogisk. Hon följer upp och stöttar ordentligt – varje elev får känna sig unik.🌸

 

Anna Martinsson

Prep Media Production

Jag kan varmt rekommendera Annas Motion Club om du funderat på att lära dig rörligt med After Effect. Anna leder dig steg för steg framåt i processen på ett pedagogiskt sätt och alltid med glatt humör. Även när det känns trögt och frustrerande finns hon där för att underlätta och att komma vidare. Hennes utbildningsmoduler är enkla att följa och Anna ger bra konstruktiv feedback längs vägen.

Jag är så glad att jag vågade ta steget mot den rörliga, kreativa värld som jag funderat så länge över. Och extra glad att det blev just Annas Motion Club. Och nu när de sex utbildningsveckorna är över så finns ju hela utbildningspaketet kvar och jag kan repetera och repetera för det finns ju så mycket mer att göra och lära. Men det viktigaste tar jag med mig och det är att jag känner mig trygg i After Effect för vidare utforskning och jag kan animera. Så har du funderat, så tveka inte att välja Annas kurs.

Eva-Lotta Cederström

Art Director & Marknadskommunikatör på Cederström Design

Det är ingenting att fundera över – bara kör! 

Under de här veckorna har jag gått från att vara newbie på animation till att leverera bra produkter till mina kunder, som jag är riktigt stolt över!

Att ge sig själv möjligheten att grotta ner sig i animation tillsammans med Anna är verkligen något jag tycker flera ska göra. Man får lagom svåra uppgifter som hela tiden pushar en framåt, samtidigt som Anna levererar snabb och bra feedback! 

Om du behöver mer övertalning så kan du fundera över detta:

Hela branschen går mer och mer mot rörligt, varför ska inte du göra det? 

Anna-Karin Näsman

Grafisk designer på Strike Design

Jag rekommenderar varmt Anna’s motion club. Att lära sig animera har känts skrämmande och svårt för min del, men det visade sig vara enklare än jag trott med rätt stöd och coachning.

Kursen är upplagd på ett pedagogiskt och lättillgängligt sätt som gör det enkelt att anpassa till din tid och nivå. Genom kursen ges tydliga och bra introduktioner, som du dessutom kan gå tillbaka till när du stöter på frågor i programmet. Du får roliga och kreativa uppgifter, och dessutom så är coachning grym, snabb och saklig – det sporrar till att vilja arbeta mer i After Effects och ger en tryggheten att du klarar av det.

Anna lyckas utbilda nya motionmakers genom att själv vara en motivationmaker! Tack vare hennes stöd och kursens upplägg har jag lärt mig bemästra After Effects – och älskar att arbeta i programmet.

Nicole Gustafsson

Sociala medier, Aftonbladet

Jeg vil virkelig anbefale programmet for alle som vil komme i gang med animasjon og After Effects! Veldig lærerikt og nyttig, og helt supert med en hybrid mellom forhåndsinnspilte videoer, Slackkanal med feedback og videomøter. Jeg lærte mye mer enn jeg hadde trodd, og kurset gir konkrete resultatet fra første modul.

Gina Næss Korslund

Finn.no

Det är så oväntat kul att vara i Annas rörliga universum! Hennes pedagogik passar mig precis. Hon peppar en att utmana sig själv och hennes nyfikenhet smittar av sig! Hon öppnar dörren till en värld som känns som en saga. Jag använder det hon lärt mig varje dag.

Anna Isberg Svärd

Isberg Produktion

Till alla som försökt sig på After Effects och givit upp – häng på Anna’s Motion Club! Varje dag i veckan kan jag rekommendera dig att gå Alla kan animera-programmet. Jag längtar redan efter fortsättningskursen. Och det är ju så att en utbildning inte är bättre än dess lärare – och Anna är bäst!

Pär Ek

Pär Ek Grafisk Form

Allt känns möjligt med Anna som coach in i den rörliga världen! Programmet Alla kan animera har fått mig att verkligen tro på just det – alla KAN animera. Även jag!

Tack Anna, för din fantastiska pedagogik och entusiasm, för att du peppar och jublar men samtidigt sätter fingret på de svaga punkterna i mina projekt och hjälper mig att lyfta mig till nästa nivå, sen nästa och nästa…

De sex kursveckorna är den bästa investering jag gjort i mitt yrkesliv, och i mig själv, på länge.

Helena Nilsson

annahelena grafisk design

Anna är en stjärna! Förutom grymt proffsiga videos och animationer så är hon härlig att jobba tillsammans med.

Sebastian Sebben Lindroth Ahl

Owner Vast & Awesome

Anna är en idéspruta, jag blir alltid inspirerad när jag jobbar med henne! Hon är strukturerad, har lätt för att samarbeta och kommer alltid med positiv energi in i ett mötesrum!

Mysia Englund

Exekutiv Producent Aftonbladet

Anna är ett självklart val när vi anlitar formgivare och illustratör. Hon är noggrann, snabb, kreativ och lätt att jobba tillsammans med. De grafiska profiler, loggor och bok som hon gjort för oss är alla ursnygga!

Evelina Lundqvist

Owner The Good Tribe

Vilken kurs! Innan hade jag bara öppnat After effects och försökt testa mig fram, men då jag inte kunde grunderna i programmet så kom jag inte långt.

Fick tips om Annas kurs och nu 8 veckor senare så har jag lärt mig så mycket! Från hur jag startar ett projekt och baskunskaper i After effects, till kunskap om vilka möjligheter som finns och tips på vad som funkar i rörligt.

Anna får ett stort plus för sitt engagemang och för den ovärderliga coachningen som man får under kursen!
Det har varit lärorikt och utvecklande i min roll som grafiker – och väldigt roligt! 🙂 

Sanna Arnberg

Grafisk designer/kommunikatör Ludvika Kommun

Jag ville lära mig göra statiska, digitala annonser och skyltar lite rörliga – och det gjorde jag med råge! 

Har du tiden finns det knappast något tak för vad du kan lära dig av Anna. Hon har svar på alla frågor eller tar reda på dem och återkopplar snabbt. 

Hon ger alltid en utförlig videofeedback på uppgifterna och man får kreativa tips på hur enheterna kan förbättras ytterligare.

Vill du lära dig After Effects kan Anna vara den bästa läraren du kan ha. 

Maria Rydman

Senior Grafisk Formgivare Design 154

Bästa kursen du kan gå om du vill lära dig animera, bli inspirerad, utvecklas och dessutom ha grymt kul!
Anna är ett proffs på att motivera och inspirera och lotsar dig på  ett pedagogiskt sätt hela vägen fram i mål. Anmäl dig! 

Anna Wiedner

Destinationsutvecklare - Landskrona Stad

Tack vare denna fantastiska 8 veckors utbildning så fick jag den skjuts jag behövde för att komma ”över tröskeln” och verkligen förstå grunderna i After Effects, och i och med detta se alla möjligheter som finns i detta kraftfulla verktyg!

Upplägget rent pedagogiskt är utifrån mina bedömningar, det bästa möjliga för att lära sig ett program av den här typen. Vi är en relativt liten grupp, omkring 10 personer. Man börjar enkelt med relativt enkla övningar som får en att börja förstå upplägget, och sedan ökar svårighetsgraden varje vecka.

Man laddar upp sina alster/uppgifter i en gruppchatt och alla kan ge feedback och kommentera. Det byggs upp en gemenskap och alla stöttar varandra. Varje torsdag är det coachingmöte i grupp via datorn där var och en får redogöra för sina resultat och tekniska svårigheter.

Jag rekommenderar verkligen denna utbildning för dig som vill lära dig After Effects i din egen takt och samtidigt ha ett superbra stöd i form av Anna som är superbra på alla sätt och stöttar och ger dig tips och råd och feedback anpassad efter dina förutsättningar och kunskaper! 

Fredrik Halling

Art Director på Pixelon Illustrations

Anna är coachen som tar dig över den där AE-tröskeln (du vet vad jag menar när du skräckslagen stirrar runt i gränssnittet), som hjälper dig att faktiskt åstadkomma något rörligt, dessutom med stil!

Uppgifterna gör att du snabbt kommer igång och samtidigt direkt kan använda dig av det du gör i din yrkesvardag. Själv hade jag siktet inställt på att få mina branding-uppdrag att röra på sig, ge dem mera liv–något som jag också har lyckats med inom ramarna (och lite utanför) av kursen.

Tre saker att tänka på bara: du MÅSTE kunna avsätta tid, du MÅSTE kunna avsätta tid, du MÅSTE kunna avsätta tid! Inte minst för att dina storverk kommer bli så mycket fetare när du får Annas proffsiga feedback. Över tröskeln, spring på bollen–titta!–den rör sig ju! 

Åse Ekström

Art Director på W Communication Agency

Det känns helt obegripligt men: på bara sex veckor har jag gått från att inte kunna After Effects alls till att kunna animera videos helt själv. Och det ser proffsigt ut!

Claes Olsson

Aftonbladet

Anna hjälpte mig att komma över min rädsla för After Effects! I dag kan jag lätt navigera i programmet och enkelt skapa fina animationer. Tack vare proffsigt och pedagogiskt upplägg har jag nu en stark grund att stå på och kan obehindrat fortsätta utforska den grafiska världen. Rekommenderar varmt Anna och denna superkurs!

Anna Taflin

Schibsted Creative Studio

Annas Motion Club öppnade upp After Effects världen för mig på ett ödmjukt och pedagogiskt sätt! Jag trodde aldrig att jag skulle känna mig trygg och bekväm i programmet men efter kursen så har jag jobbat i programmet nästan varje dag och fortsätter att lära mig hela tiden. Så tacksam över att Anna har visat mig denna värld.

Clara Wiberg

Creative Director Saga Studio

Rekommenderar starkt kursen, sex veckor fulladdade med inspiration, kreativitet och såklart mängder av kunskap. Anna är peppande, positiv och har bra och hyfsat enkla lösningar. Kursen är bra uppbyggd och det är lätt att hitta mellan de olika delarna. Jag är supernöjd! 

Emelie Björkman

PR Home

Jag är så nöjd med att jag gick den digitala kursen Alla kan animera med Anna. Hon är mycket duktig, pedagogisk, proffsig och har ett stort tålamod. Jag ser fram emot att fortsätta samarbeta med henne.

Susanna Sehtfors Holmquist

AD på Kollega och Chef & Karriär

Anna är grym! Hon har hjälpt mig med både rörligt och illustrationer. De kreativa processerna är alltid roliga och Anna bemästrar konsten att ta in, förstå och utveckla någon annans kreativa kaos och idéer.

Linnéa Claeson

Människorättsaktivist och föreläsare

Anna är den mest engagerade och pedagogiska läraren man kan ha, och hon ger fantastiskt värdefull feedback. Kursen ger bra insyn i alla delar som behövs och ett mycket smart arbetsflöde.

Anna O Söderström

Anna O Grafisk Design

Jag har arbetat med Anna i flera projekt och alltid varit nöjd med både resultat och samarbete. Anna bidrar till kreativa lösningar där hon med animationer förmedlar budskap på tydliga och lekfulla sätt.

Daniel Greayer

Greayer Produktion/Sockeye

Det är ett sånt lyft i min roll som grafisk formgivare att kunna erbjuda animering. Och det kan jag nu efter att ha gått Alla kan animera hos Anna’s Motion Club. Väldigt roliga och intensiva veckor var det! Upplägget var toppen; pedagogiskt och tydligt. Anna var inspirerande och närvarande som kursledare, samt snabb på att svara när man körde fast. Kan varmt rekommendera kursen till dig som vill lära dig animera!

Linda Olofsson

Kippis Creative

Kom igång med animation
gratis checklista!

Häng med in i min animerade värld

Kom igång med rörligt!

Få tips, trix och inspiration i din inbox. För ett animerat arbetsliv!

Ja! Kolla din mejl!

Pin It on Pinterest