zzlnp9r8lbxjefuclg3qsvy4jvgybc

Referenser

Real people
– real results!

Om du har haft svårt att förstå dig på After Effects och fått totalt hjärnsläpp av att försöka lära dig på egen hand – då ska du hoppa på Annas animationståg. Bästa beslutet jag tagit på länge!

Marja Nyberg

Marja Productions

Anna är inte bara snäll och rolig – hon är också en grym designer som har lätt att anpassa sig efter uppgifterna. Hon är kreativ, konstnärlig och väldigt lätt att samarbeta med.

Mauri Hermundsson

Youtuber Uppdrag: Mat

Det var länge sedan jag har haft så roligt som under mina sex intensiva veckor med Anna.
1. Jag har aldrig lärt mig så mycket på så kort tid!
2. Jag har aldrig haft en sådan lyftande coach inom någon kategori!
3. Annas motion maker-kurs ”Alla kan animera” är den mest värdefulla investering jag har gjort!
Du som läser detta – gör som jag, gå in i den rörliga världen och bli en motion maker du också! 🌸

Carola Walter

CaWa Design

Annas kurs ger en perfekt grund för att komma igång med rörligt. Lagom svårt och lagom tidskrävande och mycket roligt!

Lisa Zachrisson

Zachrisson Grafisk Form

Anna har en förmåga att tänka “utanför boxen” och tar egna kreativa beslut. När vi producerar Sveriges populäraste Youtubekanal “Uppdrag: Mat” har vi valt Anna som animatör för hennes innovativa motion skills. Anna har ett modernt och ungdomligt tilltal i sin grafiska formgivning och animationer som passar utmärkt i våra produktioner.

Filip Meneses

Fotograf Aftonbladet

Det är ett sånt lyft i min roll som grafisk formgivare att kunna erbjuda animering. Och det kan jag nu efter att ha gått Alla kan animera hos Anna’s Motion Club. Väldigt roliga och intensiva veckor var det! Upplägget var toppen; pedagogiskt och tydligt. Anna var inspirerande och närvarande som kursledare, samt snabb på att svara när man körde fast. Kan varmt rekommendera kursen till dig som vill lära dig animera!

Linda Olofsson

Kippis Creative

Jeg vil virkelig anbefale programmet for alle som vil komme i gang med animasjon og After Effects! Veldig lærerikt og nyttig, og helt supert med en hybrid mellom forhåndsinnspilte videoer, Slackkanal med feedback og videomøter. Jeg lærte mye mer enn jeg hadde trodd, og kurset gir konkrete resultatet fra første modul.

Gina Næss Korslund

Finn.no

Det är så oväntat kul att vara i Annas rörliga universum! Hennes pedagogik passar mig precis. Hon peppar en att utmana sig själv och hennes nyfikenhet smittar av sig! Hon öppnar dörren till en värld som känns som en saga. Jag använder det hon lärt mig varje dag.

Anna Isberg Svärd

Isberg Produktion

Till alla som försökt sig på After Effects och givit upp – häng på Anna’s Motion Club! Varje dag i veckan kan jag rekommendera dig att gå Alla kan animera-programmet. Jag längtar redan efter fortsättningskursen. Och det är ju så att en utbildning inte är bättre än dess lärare – och Anna är bäst!

Pär Ek

Pär Ek Grafisk Form

Allt känns möjligt med Anna som coach in i den rörliga världen! Programmet Alla kan animera har fått mig att verkligen tro på just det – alla KAN animera. Även jag!

Tack Anna, för din fantastiska pedagogik och entusiasm, för att du peppar och jublar men samtidigt sätter fingret på de svaga punkterna i mina projekt och hjälper mig att lyfta mig till nästa nivå, sen nästa och nästa…

De sex kursveckorna är den bästa investering jag gjort i mitt yrkesliv, och i mig själv, på länge.

Helena Nilsson

annahelena grafisk design

Anna är en stjärna! Förutom grymt proffsiga videos och animationer så är hon härlig att jobba tillsammans med.

Sebastian Sebben Lindroth Ahl

Owner Vast & Awesome

Anna är en idéspruta, jag blir alltid inspirerad när jag jobbar med henne! Hon är strukturerad, har lätt för att samarbeta och kommer alltid med positiv energi in i ett mötesrum!

Mysia Englund

Exekutiv Producent Aftonbladet

Anna är den mest engagerade och pedagogiska läraren man kan ha, och hon ger fantastiskt värdefull feedback. Kursen ger bra insyn i alla delar som behövs och ett mycket smart arbetsflöde.

Anna O Söderström

Anna O Grafisk Design

Anna är ett självklart val när vi anlitar formgivare och illustratör. Hon är noggrann, snabb, kreativ och lätt att jobba tillsammans med. De grafiska profiler, loggor och bok som hon gjort för oss är alla ursnygga!

Evelina Lundqvist

Owner The Good Tribe

Anna hjälpte mig att komma över min rädsla för After Effects! I dag kan jag lätt navigera i programmet och enkelt skapa fina animationer. Tack vare proffsigt och pedagogiskt upplägg har jag nu en stark grund att stå på och kan obehindrat fortsätta utforska den grafiska världen. Rekommenderar varmt Anna och denna superkurs!

Anna Taflin

Schibsted Creative Studio

Annas Motion Club öppnade upp After Effects världen för mig på ett ödmjukt och pedagogiskt sätt! Jag trodde aldrig att jag skulle känna mig trygg och bekväm i programmet men efter kursen så har jag jobbat i programmet nästan varje dag och fortsätter att lära mig hela tiden. Så tacksam över att Anna har visat mig denna värld.

Clara Wiberg

Creative Director Saga Studio

Rekommenderar starkt kursen, sex veckor fulladdade med inspiration, kreativitet och såklart mängder av kunskap. Anna är peppande, positiv och har bra och hyfsat enkla lösningar. Kursen är bra uppbyggd och det är lätt att hitta mellan de olika delarna. Jag är supernöjd! 

Emelie Björkman

PR Home

Jag är så nöjd med att jag gick den digitala kursen Alla kan animera med Anna. Hon är mycket duktig, pedagogisk, proffsig och har ett stort tålamod. Jag ser fram emot att fortsätta samarbeta med henne.

Susanna Sehtfors Holmquist

AD på Kollega och Chef & Karriär

Anna är grym! Hon har hjälpt mig med både rörligt och illustrationer. De kreativa processerna är alltid roliga och Anna bemästrar konsten att ta in, förstå och utveckla någon annans kreativa kaos och idéer.

Linnéa Claeson

Människorättsaktivist och föreläsare

Jag har arbetat med Anna i flera projekt och alltid varit nöjd med både resultat och samarbete. Anna bidrar till kreativa lösningar där hon med animationer förmedlar budskap på tydliga och lekfulla sätt.

Daniel Greayer

Greayer Produktion/Sockeye

Kom igång med rörligt -
gratis checklista!

anna@annasmotionclub.com

Häng med mig in i min värld

Kom igång med rörligt!

Få tips, trix och inspiration i din inbox. För ett animerat arbetsliv!

Ja! Kolla din mejl!

Pin It on Pinterest