Fortsättningskurs och medlemskap

Adobe After Effects

Har du ett tight schema & stora drömmar?

Jag förstår dig!

Det har jag med. Mitt medlemskap är anpassat till dig som har tighta arbetsdagar OCH som vill investera lite tid varje vecka för att bibehålla och utveckla dina rörliga kunskaper. Komma närmare dina animerade drömmar! Kamma hem drömuppdragen!

Gör så här för att vara gå med i klubben och få din egen coach animation.

I klubben får du coaching, community och ny kunskap 24/7 – 365 dagar om året! Spetsa din rörliga kompetens i Anna’s Motion Club!

Fortsättningskurs och medlemskap

Adobe After Effects

Har du ett tight schema & stora drömmar?

Jag förstår dig!

Det har jag med. Mitt medlemskap är anpassat till dig som har tighta arbetsdagar OCH som vill investera lite tid varje vecka för att bibehålla och utveckla dina rörliga kunskaper. Komma närmare dina animerade drömmar! Kamma hem drömuppdragen!

Gör så här för att vara gå med i klubben och få din egen coach animation.

I klubben får du coaching, community och ny kunskap 24/7 – 365 dagar om året! Spetsa din rörliga kompetens i Anna’s Motion Club!

Vad får jag av fortsättningskursen i animation?

 • Mini-tutorials tillgängliga dygnet runt
 • En öppen frågespalt där du kan ställa frågor dygnet runt
 • Drop-in coaching där vi bollar uppdrag, frågor och lösningar
 • Löpande lektioner och uppdrag
 • Feedback och inspiration
 • Tips på plugins och hjälpande verktyg

Vad ger det mig i mitt yrke?

 • Du blir säker och framgångsrik inom rörlig kommunikation
 • Du får full kraft och hjälp att växa in i din nya yrkeskompetens
 • Du känner dig trygg i paketering och leverans till företaget/kunderna
 • Du tar dina rörliga kreationer till nästa magiska nivå
 • Du tar dig an drömuppdragen för kunderna och företaget
 • Du framtidssäkrar dig inom yrket genom att du håller dig uppdaterad och ajour med din digitala nutid
 • Du har en egen mentor och coach i mig och de andra medlemmarna
 • Du tar på dig kavajen och äntrar den rörliga scenen med stolthet
annas-motion-club-14-4

”Härligt att känna att det finns ett gäng som är på samma lag, som går att ställa alla konstiga frågor till och som kan hjälpa dig om du kör fast. Communitysidan är grym”

/ Kristin Björklund, Creative Meetings

C
C
C

Varför ska jag bli medlem?

Animationer och rörlig kommunikation äger vår digitala tid och driver trafiken till företagens hemsidor.
Många kreatörer upplever att det är svårt att skapa kontinuitet i sitt arbete motion graphics. Det känns svårt att hänga med i den ständiga utvecklingen och hinna med att uppgradera sig. Det vill jag hjälpa dig med! 24/7 – 365 dagar om året!

Min fortsättningskurs i Adobe After Effects tar dig från osäkert trevande till proffesionell leverans. Du kan hålla en hög kreativ nivå på dina animationer. Jag vill att du ska känna dig stolt och kunna vara mallig över din rörlig kompetens och det du levererar. Du har viljan inom dig och kommer att få kunskapen du behöver för att skapa precis vad du vill! Nu steppar vi upp ditt animerade yrkesliv!

Du skapar kontinuitet

Du avsätter tid regelbundet – när det passar dig. Med kontinuerligt arbete under medlemskapets gång ser vi till så att du verkligen kommer vidare i Adobe After Effects, din avsatta tid kommer att ge resultat som syns i din arbetsvardag.

Du får guldkornen serverade

Jag dammsuger motion design området på smarta tips, tricks, genvägar och plugins som jag finner intressanta och serverar dem till dig. Känn att du hänger med i den härliga rörliga utvecklingen och ät russinen ur kakan på din väg framåt.

Du kompetensutvecklar dig

Du får ny kunskap kontinuerligt i lagom stora portioner – som du snabbt kan omsätta i din egen verksamhet. Varje del i klubben innehåller en kort och koncis inspelat Uppdrag som du själv går igenom i din egen takt. Du utvecklar verktygen du behöver för att direkt omsätta dina nya förmågor till synliga resultat i ditt dagliga arbete.

Du levererar high-class

Du kan vara trygg och säker på att du kan lösa de uppgifter du tar dig an för kunderna och företaget. Du vet att du kan leverera bästa möjliga lösningar med högsta kvalitét. Klubben backar dig 365 dagar om året.

Du avancerar steg för steg

Medlemskapet är uppbyggt av flera olika steg som du tar dig an. Du kan direkt implementera varje steg i din dagliga grafiska produktion av rörligt marknadsföringsmaterial. Du behöver inte vänta in någon annan och därför avancerar du i din egna takt!

Du får handledning på vägen

Självklart får du även löpande och trygg handledning av mig i våra coachingsessions! Jag är din hjälpande hand i din animationsvardag. Jag finns med dig på din resa framåt och kan ta dig vidare när du fastnar. No need to worry!

”Det hade kostat mig ganska många uppdrag faktiskt.
Och jag hade missat den kreativa energin det gett.”

/ Mariam Hibombo, Creative på Hibombo

Boka ett kom vidare-samtal med mig!

Vi pratar igenom dina drömmar och behov helt förutsättningslöst, jag ringer dig på inbokad tid.

Hur är fortsättningskursen i Adobe After Effects upplagd?

Ett coachat medlemskap, du har en egen coach animation. Förinspelade uppdrag varvas med online Q&A-meetups och utmaningar som får dig att växa. De här delarna består medlemskapet av mer i detalj: 

DEL 1

Mini-tutorials 24/7

Mina mini-tutorials finns tillgängliga dygnet runt och ger sig svar på dina konkreta tekniska frågor. Och allt är till och med sökbart. Är det något du saknar? Då ger jag dig den hjälp du behöver i en ny mini-tutorial.

Del 2

En öppen Q&A-spalt

Där kan du ställa frågor dygnet runt. Har du en fråga som du inte finner svaret på? Eller har du fastnat i något tekniskt krångel? Eller i kretiv ångest? Då finns fråge-spalten! Där postar du vad helst du undrar över och får svar av mig inom kort.

DEL 3

Drop-in Coaching

Vi bollar vi uppdrag, konkreta tekniker och lösningar. Vi avsätter animationstid i kalendern som ger oss möjlighet att leka loss och testa det nya vi lärt oss.  Tillsammans med de andra härliga medlemmarna får du utlopp för alla dina funderingar och får härlig kreativ energi.

DEL 4

Medlemsgodiset - Uppdragen!

Medlemskapet innehåller och byggs hela tiden ut med aktuella uppdrag & lektioner som ger dig nya skills. Lär dig mer om att arbeta med bland annat mallar, text, former och kamera-funktionen i After Effects. Skapa showreels, animera karaktärer och bygg ut din rörliga kreativa värld!

Del 5

Feedback & Inspiration

Här får du inspiration & energi. Du lägger upp de saker du skapar och får feedback från både mig och de andra medlemmarna. Konkreta utvecklingsbara punkter liksom glada hejarop! Vi delar också inspiration vi ser och hittar och hjälper varandra framåt med pepp och glädje. 

Del 6

Plugin Party!

Den del av klubben som heter Party plugin, är just som den låter – otroligt festlig! Där finner du genomgångar av extremt smarta och viktiga plugins som kan underlätta din animationsvardag på riktigt. Du får helt enkelt inblick i och tips om de senaste hjälpmedel som finns i animationsvärlden.

/Adam Jonsson, Thèque Marketing

En form som går att kombinera med att jobba skarpt och få in det i sitt professionella liv.

 

Har du frågor?

Hur många medlemmar är det i klubben?

Annas Motion Club tar in nya medlemmar två gånger om året. Så beroende på intagningsprocessen kan antalet medlemmar variera.

Hur mycket engagemang krävs det av mig?

Ja, givetvis krävs det att du är engagerad och intresserad av att fortsätta din animerade bana. Annars skulle du ju inte läsa det här. Du jobbar kontinuerligt med nya animationer för att på bästa sätt kunna ta till vara på möjlighet att lära dig mera.

Har du möjlighet att lägga mer av din arbetstid så är det naturligtvis en fördel då du kan ta dig mycket längre på din rörliga väg. Du väljer själv när du vill delta i drop-in coachingen och hur mycket du medverkar i communityn. Men desto mer du ger desto mer får du tillbaka!

Vad händer när jag anmält mig och betalat?

När du har betalat medlemskapet får du genast tillgång till communityn och lektionsplattformen. I communityn sker all kommunikation med mig och de andra medlemmarna. Både i inläggsform och med DM. Där finns gruppcoachingsamtalen inbokade och allt mitt innehåll på en och samma plats.

Ger medlemskapet garanterat resultat?

Jag har ett track record av att ha hjälpt många personer att komma vidare med rörlig kommunikation, både med de rätta verktygen men också med min support och vägledning på vägen till att bli en bättre animerad kreatör. Jag tar dig från A till B och vidare, bara du lägger den tid som som krävs och det engagemang som uppdragen och deltagandet behöver, så kommer du att få resultat.

Kommer jag att få tillgång till allt innehåll på en gång?

Du får tillgång till allt innehåll på en gång. Och medlemskapet fylls kontinuerligt på med nyheter; både uppdrag, mini-tutorials och alla möjliga tips och trix. När du får mer kött på benen och avancerar i dina animationskunskaper kan du också bygga mer och mer avancerade enheter med hjälp av allt det härliga innehållet.

Hur länge har jag tillgång till allt innehåll?

Du har tillgång till allt innehåll så länge som du är medlem. 

Medlemsreferenser

Att vara medlem i Klubben innebär massor med olika saker. Dels håller jag hela tiden igång mitt eget animerande och lärande. Att känna att man är i en läroprocess och utvecklas är enormt boostande och för egen del nödvändigt tror jag för att just hålla igång det.

Att vara med i klubben innebär också att en får fantastisk hjälp av Anna när man kör fast eller bara behöver feedback eller vad som helst. Man får också möta andra kreativa människor vilket ger en inblick i hur det rörliga används på olika sätt i olika branscher. Det är väldigt givande tycker jag!

Jag är jätteglad att jag hittade till Annas Motion club och till fortsättningsprogrammet, för det ger mig möjlighet att få fortsätta den egna rörliga utvecklingen!

Karin Wästlund

Visual artist på Karin Wästlund

Min upplevelse av medlemskapet är först och främst – trygghet. Tryggheten att jag får feedback och hjälp när jag själv behöver den. Får alltid snabbt svar och bra feedback vilket gör att jag kan utvecklas vidare.

Det är också nästa upplevelse med att vara medlem. Jag kan utvecklas mer och mer och mer utifrån MINA förutsättningar! Alltså en känsla OCH trygghet i att få ett individuellt fokus i medlemsskapet. En annan upplevelse är jag tycker att du Anna ger så bra konkret och framför allt hjälpsam hand och feedback när jag behöver den.

Det gett mig mer intäkter då jag kan erbjuda mina kunder rörligt! Och i framtiden, förhoppningsvis mer och mer intäkter. Så pass mycket att jag vågar förlita mig helt på att jobba med rörligt.

Sen är det nog personligt för min del men den pepp jag får från dig Anna inspirerar mig och får mig att ÄLSKA after effekt som till en början var ett program som fick mig att känna mig begränsad. Anna Motions Club passade mig som handen i hansken! Nu kör vi!

Kicki Ajax

Grafisk formgivare Fräulein Design

Härligt att känna att det finns ett gäng som är på samma lag, som går att ställa alla konstiga frågor till och som kan hjälpa dig om du kör fast. Communitysidan är grym!

Jag får självförtroende att våga tacka ja till jobb – vet att det finns ett gäng som backar upp mig om jag kör fast.

Det hade kostat mig ganska många uppdrag faktiskt. Och jag hade missat den kreativa energin det gett!

Anna Isberg Svärd

Art Director Isberg Produktion

C
C
C

Boka in ett rådgivnings-samtal med mig!

Boka in mig på ett samtal så går vi igenom dina behov och önskemål helt förutsättningslöst, jag ringer dig på inbokad tid.

Kom igång med animation
gratis checklista!

Häng med in i min animerade värld

Pin It on Pinterest