Du behöver inte vara hollywoodproducent

apr 5, 2020 | Blogg

Oroa dig inte. Du behöver inte vara en Hollywood-producent för att göra engagerande och bra rörlig kommunikation. Det krävs inte det bästa och snygga materialet för att kunna vara kreativ på en hög nivå och slå igenom med ditt budskap.

Utan tricket är helt enkelt att använda de verktyg som finns till hands i animationsprogrammet Adobe After Effects och lyfta ditt material med enkla medel. Har du stillbilder eller rörligt material klipper du ihop det i ett enkelt program som du hanterar. När det är klart jobbar du vidare med de rörliga elementen i animationsprogrammet. Eller ja, du kan till och med klippa filmat material eller göra bildspel direkt till AE. På så sätt är du inte beroende av att få in topnotch material från någon annan eller att filma perfekta klipp själv med utrustning som du inte har. Smart va!?

Det kan kännas skönt att veta att det går att knäcka koden utan Hollywoodproducenten och att du helt enkelt kan klarar dig bra ändå. Det är några få och enkla verktyg som är dina nycklar till framgång i min rörliga värld! Få tillgång till min gratis masterclass där du får en snabbkurs i att komma igång med rörligt och lär dig animera din logotyp på en gång.

See ya later!

 

Mer Blogg

Kom igång med animation
gratis checklista!

Häng med in i min animerade värld

Pin It on Pinterest

Share This