Så övertygar du chefen att börja animera

jun 15, 2020 | Kompetensutveckling

För att få friheten att skapa rörligt, lära dig nytt och vara top of the line med motion design, och få ta dig tid att utvecklas – på arbetstid – behöver din chef vara övertygad om fördelarna med att jobba med rörlig kommunikation och att det är just du som kommer kunna driva er rörliga utveckling framåt. 

Såhär övertygar du chefen om att det är hög tid att ni ska börja kommunicera med rörligt och bli starkare i era digitala kanaler med animerat innehåll. Korta enkla punkter som gör att du får chefen på din sida!

Övertyga chefen

Jag vill gå en kurs i rörlig kommunikation och animation. En kurs som snart går av stapeln – så jag behöver anmäla mig redan nu!

Att företaget blir rörligt är en klockren investering för framtiden, utvecklingen stannar inte av utan går bara fortare. Att sätta grunden för rörlig kommunikation är avgörande för att vi ska kunna hänga med framöver. Det finns inte mer tid att spilla. Det är helt enkelt en framtidssäker investering!

Genom att gå kursen kommer jag att:

  • Kunna skapa engagemang och visuell genomslagskraft i våra digitala kanaler!
  • Driva utveckligen med rörlig kommunikation framåt åt oss och vi investerar i en framtidssäker kompetens som aldrig går ur tiden och blir irrelevant. Ingen risk att vi kastar pengarna i sjön! Och vi riskerar inte att hamna efter i den digitala utvecklingen.
  • Kompetensutveckla mig samtidigt som jag moderniserar hela företagets grafiska profilering gentemot besökare, kunder, andra organisationer, företag och konkurrenter.
  • Ge oss enkla knep och verktyg för att göra intryck på ett slagkraftigt sätt med vårt budskap och vår story.
  • Paketera vårt visuella intryck, förädla vår grafiska profil med små medel och skapa mallar och guider som vi kan återanvända om och om igen.
  • Kunna kompetensutveckla hela vårt team med det jag lärt mig för med en intern presentation kan jag visa alla på företaget vilka möjligheter som öppnas och vad andra kan beställa av oss som avdelning/team.
  • Win win för mig och oss helt enkelt!

Do it now! Och inte blir vi omsprugna av konkurrenterna. Vi vill visa upp oss som en föregångare inom kommmunikation och med rörlig kommunikation kan vi vara digitala på riktigt!

Boka in samtalet med chefen nu så är ni på samma spår in i framtiden. Nu är det din tur att lära, ta plats och glänsa!

Boka in ett rådgivningssamtal med mig så går vi igenom vad du har för behov och möjligheter! Klicka på den här turkosa länken så hörs vi!

Mer Kompetensutveckling

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.

Kom igång med animation
gratis checklista!

Häng med in i min animerade värld

Pin It on Pinterest

Share This