zzlnp9r8lbxjefuclg3qsvy4jvgybc

Skaffa haffa programmet för rörligt

May 25, 2021 | Animationscoachens tips, blogg

Ja, jag vet att jag sagt detta förut! Men det tål att upprepas. Skaffa det mest kraftfulla programmet bland dem alla, Adobe After Effects. Jag tipsar om det här: 

I det kan du göra allt du kan komma på och allt du kan drömma om att göra. Värt varenda öre och det roligaste och mest kreativa programmet för rörlig design. 

Du kommer kunna skapa allt från enkelt till komplicerat, från platt till djup, från den lilla till den stora produktionen. Du kan till och med klippa i det, eller enkelt länka till Premiere Pro med Dynamic Links. Du kan också skapa Essential Graphics mallar som du kan återanvända i både After Effects och Premiere Pro. 

Och du behöver inte vara rädd, för det är det roligaste som finns och inte alls svårt när du lär dig grunderna. Och jag håller dig i handen och tar dig framåt steg för steg. 

Om du prenumererar på Adobepaketet så har du redan programmet, bara att du installerar det. Och vips så är du igång med din rörliga bana. Annars är det också enkelt att skaffa. Hur ser det ut för dig? Och när du installerat det boka in ett rådgivningssamtal med mig så kan vi se hur jag kan lära dig att animera! Det gör du på den här länken.

Join the Community!

Get to know others wanting to make magic and take their brand into the digital age.
Our free facebook group gives you connection to likeminded creative (e)motional souls!
Get tips and free resources by joining us!

Kom igång med rörligt -
gratis checklista!

anna@annasmotionclub.com

Häng med mig in i min värld

Pin It on Pinterest

Share This