AI-verktyg för motion designern

maj 23, 2023 | AI

Du

AI-hjälp för animatören

Dags attt utforska några AI-verktyg som kan hjälpa oss som motion designers i vårt vardagliga arbete.

Med hjälp av artificiell intelligens kan vi automatisera och förbättra olika aspekter av våra projekt, spara tid och leverera imponerande resultat.

Dock är alla program under utveckling och funkar inte alltid helt perfekt. Men låt oss ta oss an det här tillsammans. Och se vad det ger!

Jag vill börja med att visa dig några intressanta spår och program.

Några intressanta AI-verktyg att hålla koll på:

  • Adobe Firefly
  • Runway
  • Topaz Labs
  • Klutz GPT för AE
  • Autocut

Adobe Firefly

Adobes egna generativa AI. Tillsammans med Adobe Sensei förstås.

Endast i Beta-version just nu. Det som är bra med Adobes verktyg är att de jobbar med Adobe Stock bilder för att träna sin AI och de jobbar hårt på de etiska bitarna när det kommer till generativ AI. Ingår i ditt Adobe Creative Suite vilket är underbart!

Länk till Adobe Firefly här. 

Runway

En mängd AI-funktioner som är värda att utforska. Dock behöver du betalversionen för att göra det.

Länk till Runway här. 

Topaz Labs

Ett AI-verktyg som hjälper dig skala upp både video och bilder i kvalitet. Ta bort ”noise”, skalar upp och skärper materialet. Köpes loss med ett års uppdateringar inkluderade i priset. 

Länk till Topz Labs här. 

Klutz GPT

Är Chat GPT integrerati AE. Under utveckling och helt klart något att utforska framåt. Jag återkommer och i medlemskapet Annas Motion Club kommer vi givetvis lära oss allt om att använda verktyget. Du betalar frivilligt för pluginnen.

Länk till Klutz GPT.

Autocut

Ett verktyg som klipper bort pauser och tysta sekvenser i ditt ljud eller videomaterial. Med plugin för Premiere. 14 dagars gratis provperiod som sedan kostar per månad, per år eller köpes loss. 

Länk till Autocut här. 

Utforska AI-verktygen

Min uppmaning till dig är att utforska och experimentera med verktygen för att se vilka unika och användbara visuella kreationer vi kan skapa.

Men var också medveten och läs på. Hör av dig till mig om du vill ha hjälp på vägen så utforskar vi det här tillsammans! Mejla mig direkt. 

Låt dina kreativa idéer blomstra och låt AI stödja och förstärka din vision. Kanske är det en värld av möjligheter! Eller? 😉

Mer AI

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.

Kom igång med animation
gratis checklista!

Häng med in i min animerade värld

Pin It on Pinterest

Share This